Torsdag 24/3-22

18.44

Har vart och käkat middag hos morsan. Vi åt klämmackor och kollade på en dokumentärfilm om en man i Kroatien som tagit hand om en stork med skadad vinge i tjugosex år. Det var trevligt. Lite extra mysigt att umgås med henne på tu man hand. Brorsan är ju nästan alltid med men, han var tydligen deppig i dag.  

Snart fredag. Bara några timmar. Fy fan för den här never ending jävla veckan. Kollar på rapport. Zelenskyj höll ett tal för riksdagen. Fick gåshud när han sa "Det blåa och det gula är inte bara Ukrainas färger utan även Sveriges och det är naturligtvis ingen slump. Det är ödet".  

21.00 

Kollade just på Antikrundan. Gillar som sagt Anne Lundberg. Dom var i Luleå i dag. Önskar att jag hade nått som jag trodde var värt något. Har en ganska cool ishink i form av ett äpple. Sextiotal antagligen. Inte antik alltså. Tror knappt jag har något som är över hundra år. Nån silvertesked jag snott när jag jobbade på ett äldreboende möjligen. Värde noll kronor. Ja och min groteska kökssoffa som fortfarande saknar lock och alltså är helt obrukbar som sittmöbel. Pumba gillar dock att leka där.  

Hoppas jag blir trött snart så det blir i morgon fortare. Ska drömma om allt jag ska köpa. Alla goda saker jag ska äta. 

Grantchester på ettan nu. Har aldrig sett det. Googlade om den heta prästen var gay men så var han inte det så då sket jag i det. Sen kom det en ny het präst som huvudroll. Den gamla heta slutade eller kanske dog. Googlade nyss om den nya prästen var gay men nej. Var tydligen nån biroll som hade nån gay storyline men ork it. Imorrn ska jag se nått feel good till vinet. Undrar om det finns några Brat Packfilmer på Netflix. Nån av dom, vilken som helst, är alltid ett säkert kort. Sjukt att låten som just började (som kommer från en random playlist jag typ lägger till lite vad som helst jag hittar och sen bara sätter på random) är den där låten från Djungelboken med den där apan som sjunger att han vill bli människa men men i punkrockversion av det töntiga bandet Smash Mouth som var populära typ tidigt nollnolltal. Har absolut inget minne av att jag lagt till den. Kommer inte ihåg att jag ens hört den. Kanske ska chilla lite med vinet.  

På tal om vin, ändå lite kul den där serien The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window med älskade Kristen Bell. Den var ju inte jättebra men hade ändå nått. "It received mixed reviews from critics, while Bell's performance was praised" har någon skrivit på Wikipedia så då är det sant.  

Nu är det Lucifer, My Love med Twin Temple. Dom är lite festliga. "Satanisk doo-wop" som någon skrev. Kul att jag sitter här och tipsar om musik helt opåkallat eller vad det nu heter. Kommer bara naturligt för mig. Kanske den vägen jag skulle gått för typ tio femton år sedan. Vad nu det skulle vart. musikredaktör eller musikjournalist kanske. Fast alla är ju typ musikintresserade. Oj nu blev en bög i Grantchester dömd för "grov otukt". Grovt. Yes nu är klockan tio så då får jag gå och lägga mig.  


Fredag 25/3-22


06.40

Äntligen fredag och lön! 

22.15

Samarin och Salubrin. 

00.29

Jaha. Så var man en hora igen. Men han är så vacker och hans säd luktar som syren. 

Han har verkligen inte ett enda hår på kroppen. Hans hud känns som mjuk varm marmor.

Nu är jag helt själv. Ensam och lämnad till mitt eget öde. Han skulle på krogen. Fan hade vart lyckligt lottad om han skulle vilja ses offentligt. Han är het på riktigt. Snygg MMA-kille. Sjuk kropp. Ganska trevlig. Får kyssa han ibland.  


Lördag 26/3-22


10.50

Mådde piss när jag vaknade vid sju. Rökte en ordentlig bong och tog ett glas vin. Måste sluta med frukostvin. Kan inte vara hälsosamt. Nu mår jag bra. Var nyss vår här. Tvåsiffriga plusgrader. Såg typ saker som börjat växa utomhus. Sen i går blev det snöstorm och nu är det vinter och minusgrader igen. Ska inte gå ut ur lägenheten på hela dagen. Ska inte svara i telefon och runka tre gånger, minst. Tänka på varm slät marmor.  

21.30

Har spytt två gånger. Känns oroväckande. Man vill ju veta varför. Well, blir smal i alla fall. 


Söndag 27/3-22


17.30. 

Sov som en stock till tolv. Gick upp. Rökte en cigg och tog ett glas lunchvin. Sov en stund. Rökte en bong. Drack upp det sista vinet. Sov en stund. Sen gick jag på Ica och köpte chips, godis och folköl.  


Måndag 28/3-22


14.23

Dricker vin. Köpte nyss en box. Otrolig skam att gå på bolaget mitt på dagen en måndag. Självklart vet alla som jobbar där att jag dricker alldeles för mycket men, är mer nojig över att någon jag känner ska se mig och typ säga det till nån i min familj. Tror faktiskt farsan renoverar en lägenhet på gågatan precis mitt emot sys. Måste sluta dricka på veckorna. Kan inte vara hälsosamt.  

Har gjort tunnbrödssnittar med tonfisk, créme fraîche, majonnäs och gurka till middag. Är alltid så för mig att, jag får ett infall. Till exempel att jag vill göra autentisk taco som i Mexiko. Sen börjar en process som i värsta fall kan pågå i månader. Kan till exempel hända att jag måste beställa ingredienser och/eller speciella produkter som behövs på nätet. Ingredienser till tunnbrödssnittar finns vanligtvis hemma och annars på vilken matvarubutik som helst. Men ändå gott och påminner om min älsklingsrätt smörgåstårta.  

Sjukt när jag gick ut ur lägenheten för att gå till bolaget och det snöade i går och sen blev det sol och jag typ blev blind. Bländad. Såg nästan inget och mina ögon rann. Tänkte att det väl skulle gå över när ögon vant sig men, nej. Var så hela tiden när jag var utomhus kanske tjugo minuter. Är en alkoholistvampyr nu. Vad nu det är.  

21.30

Hen på Tradera som skulle sälja den där Watain-t-shirten (som jag i början råkat beställa tre av i olika storlekar för 747 kr) började just härja. Har swishat en summa för en Watain-t-shirt i storlek M. Får se om det det duger. Återkommer.  


Tisdag 29/3-22


22.00

Har vart och käkat middag hos morsan med brorsan. Jag gjorde svingod lasagne. Sen drog jag och brorsan hem till han och spelade in ett avsnitt av podden. Blev nog ett ganska mediokert avsnitt men, bättre än inget antar jag. Nu ligger jag i soffan och småkollar på VM-kval. Sverige mot Polen. Ett noll till Polen i femtiofemte minuten. Inte bra. Tror vi måste vinna för att komma med.  

Måste sluta köpa grejer på nätet på fyllan. Har köpt alldeles för mycket grejer. I går köpte jag en digitalkamera från 2008 på Tradera. Har också blivit sams med han jag skulle köpa en t-shirt av. Den var dock slut på nått lager men han skulle skicka den när den kommit in. Har en känsla av att han kommer glömma det och förmodligen jag med. Kanske kommer ihåg om jag läser det här.  


Torsdag 31/3-22


06.00

Jobbig dag i går. Hade ångest och kände mig allmänt konstig typ i kroppen. Var ledsen och hopplös. Orolig för min ekonomi. Orolig för sjukdomar. Orolig för att dö. Vidrig natt. Låg och vred mig, tänkte på döden och kunde inte sova. Vaknade nyss så vet inte riktigt hur det står till än men, känns spontant inte jättebra. Har minus på mitt konto och har inte betalat mina räkningar än. Måste vänta på skatteåterbäringen som ska komma någon dag till veckan. Är orolig för att jag har nån farlig sjukdom. Cancer eller nått med levern. Eller lungorna så klart. Kanske har cancer i hela kroppen.  

Klockan är sju och har rökt typ sju cigg. Morsan drar till sin stuga så planerar att hänga i hennes mysiga lägenhet där jag också kan bada badkar. Ska gå förbi bolaget och köpa nått att dricka också. Sjukt att bada badkar utan vin.  

09.45

Gick och la mig igen och sov tre timmar. Går fort att skapa rutiner. Borde skaffa mig någon bättre rutin i såna fall. Börja varje morgon med en rask promenad till exempel.  

Nu är det bara vänta på att morsan drar från stan så jag kan gå förbi bolaget och sen vidare till hennes lägenhet. Har en känsla av att vin kommer hjälpa mig. Mörkt.  

22.30

Är full. Köpte vin. Mår ju bra pga full men är nått helvete på gång. Vet inte vad det är men gissar att det visar sig tids nog. Längtar inte. 

Brorsan svängde förbi. Full som vanligt. Vi kritade några gram brunt och delade på ett glas vin. Rökte en paprika och några cigg. Är på ett obehagligt humör. Litar inte på mig själv. Skrek just argt till katten. För att han skrek. Ville ha mer mat fast han ätit chips hela kvällen jävla fetto.  

Vet inte varför men jag tänker ganska ofta på hon i Cranberries. Dolores. Dolores O'Riordan som hon heter. Eller hette. R.I.P. Var väl självmord eller överdos eller kanske båda. Sorgligt i alla fall. Känns lite som att en vän från högstadiet dött.  


Fredag 1/4-22


10.30

Vaknade nyss. Röker dagens första cigarett och dricker frukostvin. Första april i dag. Hatar första april. Pinsamt att bli lurad. 


Lördag 2/4-22


14.40

Dricker öl. Helt pank nu. Igen. Nu är det bara att vänta på skatteåterbäringen som ska komma någon gång i veckan som kommer. 

16.50

Lyssnar på TP-Podden och spelar mot dom med riktiga spelpjäs från mitt TP. Skulle kunna vara det sorgligaste någonsin men, myser. Lagar mat samtidigt. Röker cigg, dricker öl. Röker bong.  

20.22

Hittade en oanvänd snus på golvet  när jag dammsög. Blev svinglad. Kanske håller på att bli en snusare. Hoppas äntligen.  

Slut alkohol nu. Har druckit en liter vitt vin och fyra långburkar öl. Är full men vill (behöver?) ha mer. Klockan är ju bara halv nio. Men just det är ful, tjock och äcklig och saknar energi och viljestyrka.  


Måndag 4/4-22


18.00

Sitter och röker under fläkten. Det rasar ner snö från taket. Solen skiner like a mother fucker. Det är vår! Vintern rasat! Ut och sprid era sporer! 


Tisdag 5/4-22


06.15

Vaknade typ halv två i natt. Vet inte varför. Men har inget speciellt att göra i dag så kan sova middag när jag vill. Rånade (lånade) tvåhundra från växelkassan i föreningen. Köpte två ciggpack, en liter rödvin och och en flaska fun light. Har noll kronor på kontot nu. Skatteåterbäringen ska komma någon gång mellan i dag och fredag. Kollar snabbsaldo på mobilen varannan minut. Störigt att inte veta när det kommer!  

Har snackat lite med en snygg kille på Grindr. Visade sig att han var afghan. Oväntat. Han är asylsökande. Säger att han kom på att han var bisexuell när han kom till Sverige.  

18.00

Fick tretton tusen i skatteåterbäring plus tio tusen från försäkringskassan och tror jag går plus minus noll. Fattar inte att det gått tjugotre tusen den här månaden. Hur. I. Helvete. Har. Det gått. Till. Fattar ingenting. Hatar mig själv.  

02.02

Hade just sex med en otroligt vacker människa

Kommer självklart aldrig bli något mer än ett sprut  


Onsdag 6/4-22


13.50

Har vart full i ett dygn. Mer kanske. Från i går lunch och dricker nu. Mörkt. Men det vet jag inte för är full. 

Är kär i han som var här och knullade mig i går. Vi har setts i flera år. Men han är ju afghan och skulle aldrig ens tänka på att vara ihop med en kille. Men han är mysig och sjukt snygg. Tror dock inte han känner samma och det gör mig ledsen. Önskar jag kunde visa er en bild men, måste vara konsekvent och bara använda text. Men tro mig, han ser ut som en grekisk gud.  

21.50

Är jättefull. Har absolut skämt ut mig.


Torsdag 7/4-22


11.40

Är fortfarande full. Vet inte hur jag mår och det är väl det som är meningen. Är snöstorm. Ska det inte vara vår nu? Kommer ihåg när jag var liten och åkte till stugan i fjällen under påsklovet med familjen och hur jag alltid längtade att komma hem för att kolla om myrstackarna tinat fram och börjat leva. Det var det ultimata vårtecknet.  

21.15

Är nått tröstade och tryggt med att ha en fotbollsmatch på liksom bara i bakgrunden. Brorsan ska börja ta Antabus i morgon, igen. Är självklart bra men, han brukar bli lite jobbig och dryg då.  

Min mamma var så himla snäll i dag och gav mig en massa god mat typ en bit cheddarost och trattkantareller. Sorgligt att hon glömt att jag är skyldig henne tretusen som jag lovade att betala tillbaka. Men nu har jag slut pengar. Jag suger.  


Fredag 8/4-22


14.15

Full on snöstorm nu. SMHI har gått ut med varning och allt. Hoppas det blir strömavbrott. Så jävla mysigt. 


Lördag 9/4-22


07.50

Vill vara kär. Eller vill att någon ska vara kär i mig. Vill få bekräftelse. Vill  vara smal och ha bra självförtroende. Våga ragga och att det inte gör något om man blir avvisad, att man vet att man är het ändå. Den vackra killen med den varma marmorhuden skrev i natt när jag låg och sov. Är alltid så. Reducerad till ett booty call. Men vet ju vad jag ger mig in på när jag ligger med ensamkommande. 

Vet inte om jag pallar träffa han om han vill ses i kväll. Är så jävla tjock. Men bestämmer jag mig för att dricka så lär det hända. Dricka sig snygg. Klassiker.  

16.30

Jag och brorsan delade på en femma brunt. Har druckit två öl och ett glas vin. Har vaxat bröstet och röven. Antar att jag tänkte försöka träffa den vackra killen. Men har inte bestämt mig. Är hungrig och vill äta men gillar inte äta innan sex. Känns som jag väljer mellan mat och sex. Antar att jag skulle kunna knulla innan jag äter men, är för hungrig. Borde inte rökt hos brorsan. Hoppas han inte hör av mig. Så slipper jag säga nej.  

22.00

Jag blev full och skrev så klart. Nått patetisk och bögigt antagligen. Kommer inte ihåg. Var på snap. 


Onsdag 13/4-22


00.50

Alltså är tisdag för mig. Har inte gått och lagt mig 


Torsdag (skärtorsdag) 14/4-22


20.20 

Har vart full i typ en månad i sträck. Alltså full varje dag i trettio dagar. Är full nu. Mår inte så dåligt just nu men, är ju aspackad. Mår nog dåligt egentligen. Min ekonomi är ju äsch fuck it! Vill inte prata om det! Vafan vill du dö!!!!! LÅT MIG VA!

21.00

Vill kolla på Netflix men hen jag parasiterar på har inte betalt så är låst. Skrev till hen på Messenger för flera timmar sedan men inget svar.

22.56

Fan va bra The Cure är!


Onsdag 4/5-22


18.28

Så har jag snärjt in mig i någon slags destruktivt triangeldrama och den tredje parten är psykisk ohälsa. Alltså är en söt kille med psykisk ohälsa

Dagbok 24/3-4/5

Allmänt Kommentera

Torsdag 24/3-22

18.44

Har vart och käkat middag hos morsan. Vi åt klämmackor och kollade på en dokumentärfilm om en man i Kroatien som tagit hand om en stork med skadad vinge i tjugosex år. Det var trevligt. Lite extra mysigt att umgås med henne på tu man hand. Brorsan är ju nästan alltid med men, han var tydligen deppig i dag.  

Snart fredag. Bara några timmar. Fy fan för den här never ending jävla veckan. Kollar på rapport. Zelenskyj höll ett tal för riksdagen. Fick gåshud när han sa "Det blåa och det gula är inte bara Ukrainas färger utan även Sveriges och det är naturligtvis ingen slump. Det är ödet".  

21.00 

Kollade just på Antikrundan. Gillar som sagt Anne Lundberg. Dom var i Luleå i dag. Önskar att jag hade nått som jag trodde var värt något. Har en ganska cool ishink i form av ett äpple. Sextiotal antagligen. Inte antik alltså. Tror knappt jag har något som är över hundra år. Nån silvertesked jag snott när jag jobbade på ett äldreboende möjligen. Värde noll kronor. Ja och min groteska kökssoffa som fortfarande saknar lock och alltså är helt obrukbar som sittmöbel. Pumba gillar dock att leka där.  

Hoppas jag blir trött snart så det blir i morgon fortare. Ska drömma om allt jag ska köpa. Alla goda saker jag ska äta. 

Grantchester på ettan nu. Har aldrig sett det. Googlade om den heta prästen var gay men så var han inte det så då sket jag i det. Sen kom det en ny het präst som huvudroll. Den gamla heta slutade eller kanske dog. Googlade nyss om den nya prästen var gay men nej. Var tydligen nån biroll som hade nån gay storyline men ork it. Imorrn ska jag se nått feel good till vinet. Undrar om det finns några Brat Packfilmer på Netflix. Nån av dom, vilken som helst, är alltid ett säkert kort. Sjukt att låten som just började (som kommer från en random playlist jag typ lägger till lite vad som helst jag hittar och sen bara sätter på random) är den där låten från Djungelboken med den där apan som sjunger att han vill bli människa men men i punkrockversion av det töntiga bandet Smash Mouth som var populära typ tidigt nollnolltal. Har absolut inget minne av att jag lagt till den. Kommer inte ihåg att jag ens hört den. Kanske ska chilla lite med vinet.  

På tal om vin, ändå lite kul den där serien The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window med älskade Kristen Bell. Den var ju inte jättebra men hade ändå nått. "It received mixed reviews from critics, while Bell's performance was praised" har någon skrivit på Wikipedia så då är det sant.  

Nu är det Lucifer, My Love med Twin Temple. Dom är lite festliga. "Satanisk doo-wop" som någon skrev. Kul att jag sitter här och tipsar om musik helt opåkallat eller vad det nu heter. Kommer bara naturligt för mig. Kanske den vägen jag skulle gått för typ tio femton år sedan. Vad nu det skulle vart. musikredaktör eller musikjournalist kanske. Fast alla är ju typ musikintresserade. Oj nu blev en bög i Grantchester dömd för "grov otukt". Grovt. Yes nu är klockan tio så då får jag gå och lägga mig.  


Fredag 25/3-22


06.40

Äntligen fredag och lön! 

22.15

Samarin och Salubrin. 

00.29

Jaha. Så var man en hora igen. Men han är så vacker och hans säd luktar som syren. 

Han har verkligen inte ett enda hår på kroppen. Hans hud känns som mjuk varm marmor.

Nu är jag helt själv. Ensam och lämnad till mitt eget öde. Han skulle på krogen. Fan hade vart lyckligt lottad om han skulle vilja ses offentligt. Han är het på riktigt. Snygg MMA-kille. Sjuk kropp. Ganska trevlig. Får kyssa han ibland.  


Lördag 26/3-22


10.50

Mådde piss när jag vaknade vid sju. Rökte en ordentlig bong och tog ett glas vin. Måste sluta med frukostvin. Kan inte vara hälsosamt. Nu mår jag bra. Var nyss vår här. Tvåsiffriga plusgrader. Såg typ saker som börjat växa utomhus. Sen i går blev det snöstorm och nu är det vinter och minusgrader igen. Ska inte gå ut ur lägenheten på hela dagen. Ska inte svara i telefon och runka tre gånger, minst. Tänka på varm slät marmor.  

21.30

Har spytt två gånger. Känns oroväckande. Man vill ju veta varför. Well, blir smal i alla fall. 


Söndag 27/3-22


17.30. 

Sov som en stock till tolv. Gick upp. Rökte en cigg och tog ett glas lunchvin. Sov en stund. Rökte en bong. Drack upp det sista vinet. Sov en stund. Sen gick jag på Ica och köpte chips, godis och folköl.  


Måndag 28/3-22


14.23

Dricker vin. Köpte nyss en box. Otrolig skam att gå på bolaget mitt på dagen en måndag. Självklart vet alla som jobbar där att jag dricker alldeles för mycket men, är mer nojig över att någon jag känner ska se mig och typ säga det till nån i min familj. Tror faktiskt farsan renoverar en lägenhet på gågatan precis mitt emot sys. Måste sluta dricka på veckorna. Kan inte vara hälsosamt.  

Har gjort tunnbrödssnittar med tonfisk, créme fraîche, majonnäs och gurka till middag. Är alltid så för mig att, jag får ett infall. Till exempel att jag vill göra autentisk taco som i Mexiko. Sen börjar en process som i värsta fall kan pågå i månader. Kan till exempel hända att jag måste beställa ingredienser och/eller speciella produkter som behövs på nätet. Ingredienser till tunnbrödssnittar finns vanligtvis hemma och annars på vilken matvarubutik som helst. Men ändå gott och påminner om min älsklingsrätt smörgåstårta.  

Sjukt när jag gick ut ur lägenheten för att gå till bolaget och det snöade i går och sen blev det sol och jag typ blev blind. Bländad. Såg nästan inget och mina ögon rann. Tänkte att det väl skulle gå över när ögon vant sig men, nej. Var så hela tiden när jag var utomhus kanske tjugo minuter. Är en alkoholistvampyr nu. Vad nu det är.  

21.30

Hen på Tradera som skulle sälja den där Watain-t-shirten (som jag i början råkat beställa tre av i olika storlekar för 747 kr) började just härja. Har swishat en summa för en Watain-t-shirt i storlek M. Får se om det det duger. Återkommer.  


Tisdag 29/3-22


22.00

Har vart och käkat middag hos morsan med brorsan. Jag gjorde svingod lasagne. Sen drog jag och brorsan hem till han och spelade in ett avsnitt av podden. Blev nog ett ganska mediokert avsnitt men, bättre än inget antar jag. Nu ligger jag i soffan och småkollar på VM-kval. Sverige mot Polen. Ett noll till Polen i femtiofemte minuten. Inte bra. Tror vi måste vinna för att komma med.  

Måste sluta köpa grejer på nätet på fyllan. Har köpt alldeles för mycket grejer. I går köpte jag en digitalkamera från 2008 på Tradera. Har också blivit sams med han jag skulle köpa en t-shirt av. Den var dock slut på nått lager men han skulle skicka den när den kommit in. Har en känsla av att han kommer glömma det och förmodligen jag med. Kanske kommer ihåg om jag läser det här.  


Torsdag 31/3-22


06.00

Jobbig dag i går. Hade ångest och kände mig allmänt konstig typ i kroppen. Var ledsen och hopplös. Orolig för min ekonomi. Orolig för sjukdomar. Orolig för att dö. Vidrig natt. Låg och vred mig, tänkte på döden och kunde inte sova. Vaknade nyss så vet inte riktigt hur det står till än men, känns spontant inte jättebra. Har minus på mitt konto och har inte betalat mina räkningar än. Måste vänta på skatteåterbäringen som ska komma någon dag till veckan. Är orolig för att jag har nån farlig sjukdom. Cancer eller nått med levern. Eller lungorna så klart. Kanske har cancer i hela kroppen.  

Klockan är sju och har rökt typ sju cigg. Morsan drar till sin stuga så planerar att hänga i hennes mysiga lägenhet där jag också kan bada badkar. Ska gå förbi bolaget och köpa nått att dricka också. Sjukt att bada badkar utan vin.  

09.45

Gick och la mig igen och sov tre timmar. Går fort att skapa rutiner. Borde skaffa mig någon bättre rutin i såna fall. Börja varje morgon med en rask promenad till exempel.  

Nu är det bara vänta på att morsan drar från stan så jag kan gå förbi bolaget och sen vidare till hennes lägenhet. Har en känsla av att vin kommer hjälpa mig. Mörkt.  

22.30

Är full. Köpte vin. Mår ju bra pga full men är nått helvete på gång. Vet inte vad det är men gissar att det visar sig tids nog. Längtar inte. 

Brorsan svängde förbi. Full som vanligt. Vi kritade några gram brunt och delade på ett glas vin. Rökte en paprika och några cigg. Är på ett obehagligt humör. Litar inte på mig själv. Skrek just argt till katten. För att han skrek. Ville ha mer mat fast han ätit chips hela kvällen jävla fetto.  

Vet inte varför men jag tänker ganska ofta på hon i Cranberries. Dolores. Dolores O'Riordan som hon heter. Eller hette. R.I.P. Var väl självmord eller överdos eller kanske båda. Sorgligt i alla fall. Känns lite som att en vän från högstadiet dött.  


Fredag 1/4-22


10.30

Vaknade nyss. Röker dagens första cigarett och dricker frukostvin. Första april i dag. Hatar första april. Pinsamt att bli lurad. 


Lördag 2/4-22


14.40

Dricker öl. Helt pank nu. Igen. Nu är det bara att vänta på skatteåterbäringen som ska komma någon gång i veckan som kommer. 

16.50

Lyssnar på TP-Podden och spelar mot dom med riktiga spelpjäs från mitt TP. Skulle kunna vara det sorgligaste någonsin men, myser. Lagar mat samtidigt. Röker cigg, dricker öl. Röker bong.  

20.22

Hittade en oanvänd snus på golvet  när jag dammsög. Blev svinglad. Kanske håller på att bli en snusare. Hoppas äntligen.  

Slut alkohol nu. Har druckit en liter vitt vin och fyra långburkar öl. Är full men vill (behöver?) ha mer. Klockan är ju bara halv nio. Men just det är ful, tjock och äcklig och saknar energi och viljestyrka.  


Måndag 4/4-22


18.00

Sitter och röker under fläkten. Det rasar ner snö från taket. Solen skiner like a mother fucker. Det är vår! Vintern rasat! Ut och sprid era sporer! 


Tisdag 5/4-22


06.15

Vaknade typ halv två i natt. Vet inte varför. Men har inget speciellt att göra i dag så kan sova middag när jag vill. Rånade (lånade) tvåhundra från växelkassan i föreningen. Köpte två ciggpack, en liter rödvin och och en flaska fun light. Har noll kronor på kontot nu. Skatteåterbäringen ska komma någon gång mellan i dag och fredag. Kollar snabbsaldo på mobilen varannan minut. Störigt att inte veta när det kommer!  

Har snackat lite med en snygg kille på Grindr. Visade sig att han var afghan. Oväntat. Han är asylsökande. Säger att han kom på att han var bisexuell när han kom till Sverige.  

18.00

Fick tretton tusen i skatteåterbäring plus tio tusen från försäkringskassan och tror jag går plus minus noll. Fattar inte att det gått tjugotre tusen den här månaden. Hur. I. Helvete. Har. Det gått. Till. Fattar ingenting. Hatar mig själv.  

02.02

Hade just sex med en otroligt vacker människa

Kommer självklart aldrig bli något mer än ett sprut  


Onsdag 6/4-22


13.50

Har vart full i ett dygn. Mer kanske. Från i går lunch och dricker nu. Mörkt. Men det vet jag inte för är full. 

Är kär i han som var här och knullade mig i går. Vi har setts i flera år. Men han är ju afghan och skulle aldrig ens tänka på att vara ihop med en kille. Men han är mysig och sjukt snygg. Tror dock inte han känner samma och det gör mig ledsen. Önskar jag kunde visa er en bild men, måste vara konsekvent och bara använda text. Men tro mig, han ser ut som en grekisk gud.  

21.50

Är jättefull. Har absolut skämt ut mig.


Torsdag 7/4-22


11.40

Är fortfarande full. Vet inte hur jag mår och det är väl det som är meningen. Är snöstorm. Ska det inte vara vår nu? Kommer ihåg när jag var liten och åkte till stugan i fjällen under påsklovet med familjen och hur jag alltid längtade att komma hem för att kolla om myrstackarna tinat fram och börjat leva. Det var det ultimata vårtecknet.  

21.15

Är nått tröstade och tryggt med att ha en fotbollsmatch på liksom bara i bakgrunden. Brorsan ska börja ta Antabus i morgon, igen. Är självklart bra men, han brukar bli lite jobbig och dryg då.  

Min mamma var så himla snäll i dag och gav mig en massa god mat typ en bit cheddarost och trattkantareller. Sorgligt att hon glömt att jag är skyldig henne tretusen som jag lovade att betala tillbaka. Men nu har jag slut pengar. Jag suger.  


Fredag 8/4-22


14.15

Full on snöstorm nu. SMHI har gått ut med varning och allt. Hoppas det blir strömavbrott. Så jävla mysigt. 


Lördag 9/4-22


07.50

Vill vara kär. Eller vill att någon ska vara kär i mig. Vill få bekräftelse. Vill  vara smal och ha bra självförtroende. Våga ragga och att det inte gör något om man blir avvisad, att man vet att man är het ändå. Den vackra killen med den varma marmorhuden skrev i natt när jag låg och sov. Är alltid så. Reducerad till ett booty call. Men vet ju vad jag ger mig in på när jag ligger med ensamkommande. 

Vet inte om jag pallar träffa han om han vill ses i kväll. Är så jävla tjock. Men bestämmer jag mig för att dricka så lär det hända. Dricka sig snygg. Klassiker.  

16.30

Jag och brorsan delade på en femma brunt. Har druckit två öl och ett glas vin. Har vaxat bröstet och röven. Antar att jag tänkte försöka träffa den vackra killen. Men har inte bestämt mig. Är hungrig och vill äta men gillar inte äta innan sex. Känns som jag väljer mellan mat och sex. Antar att jag skulle kunna knulla innan jag äter men, är för hungrig. Borde inte rökt hos brorsan. Hoppas han inte hör av mig. Så slipper jag säga nej.  

22.00

Jag blev full och skrev så klart. Nått patetisk och bögigt antagligen. Kommer inte ihåg. Var på snap. 


Onsdag 13/4-22


00.50

Alltså är tisdag för mig. Har inte gått och lagt mig 


Torsdag (skärtorsdag) 14/4-22


20.20 

Har vart full i typ en månad i sträck. Alltså full varje dag i trettio dagar. Är full nu. Mår inte så dåligt just nu men, är ju aspackad. Mår nog dåligt egentligen. Min ekonomi är ju äsch fuck it! Vill inte prata om det! Vafan vill du dö!!!!! LÅT MIG VA!

21.00

Vill kolla på Netflix men hen jag parasiterar på har inte betalt så är låst. Skrev till hen på Messenger för flera timmar sedan men inget svar.

22.56

Fan va bra The Cure är!


Onsdag 4/5-22


18.28

Så har jag snärjt in mig i någon slags destruktivt triangeldrama och den tredje parten är psykisk ohälsa. Alltså är en söt kille med psykisk ohälsa