Onsdag 16/3-22

Vaknar och kollar klockan på mobilen. Halv sex. Är katten som väckt mig. Alltid halv sex. Men det gör inget. Har blivit en del av min morgonrutin. Slår på teven, matar katten, dricker ett glas vatten medan jag rökte en cigg under fläkten. Katten leker med en öppnad och förbrukad förpackning samarin. Kommer ihåg att jag vaknade under natten med halsbränna. Men hade också druckit en liter vin på i princip fastande mage kvällen innan så, kanske inte var så konstigt. Lägger mig i soffan och kollar på Nyhetsmorgon. Vill höra det senaste om kriget i Ukraina. Ryssarna härjar inne i Kiev nu. Obehagligt minst sagt. Röker en bong under fläkten. Lägger mig i soffan igen. Spelar candy crush. Snart på bana tvåtusen. Nyheterna igen. Bara död och misär. Får munchies. Sätter på vattenkokaren. Skakar en påse bantningspulver i en sån shaker man använder till såna pulverdieter och proteinpulver. Är en rutinerad bantare. Eller i ärlighetens namn mer av en rutinerad ätstörd. Gör en halv kopp starkt pulverkaffe. Häller hälften av banan och chokladdrycken i kaffekoppen och dricker resten direkt ur shakern. Dricker min bantningslatte och röker en cigg under fläkten. Sjukt att äta och röka samtidigt. Bra om man vill tidsoptimera. För maximal tidsoptimering går man samtidigt som man röker och dricker mat.  

Över tre miljoner flyktingar på flykt från Ukraina nu. De pratar pratar om utmaningarna med att placera alla ukrainska barn i skolan. Först tänkte jag att dom väl kunde få ha lite ledigt från skolan med tanke på vad dom just gått igenom. Sen kom jag på att dom ju säkert blir här ett tag. Är ukrainska killar snygga? Men kanske inte finns bögar i Ukraina.  

Känner mig ensam. Bråkar med morsan och brorsan och vi har en "paus" nu. Eller paus och paus. Jag är arg och ledsen på dom och har blockat deras nummer och på sociala medier. Orkar inte tänka på det nu.  

Röker en till bong. Får bli dagens tema. Ska bara vara inomhus. Röka, läsa bok, kolla på netflix. Älskar att jag har en teve med med internet och en netflix-knapp på fjärrkontrollen. Bara slänga sig i soffan och börja browsa. Har verkligen otroligt små medel att tillgå till nöje och tidsfördriv just nu. Hade räknat med att få låna av brorsan i slutet på veckan men, av någon anledning vill han inte låna ut till mig längre. Trots att vi alltid lånar ut till varandra. Han och morsan har snackat efter att jag och hon hade bråkat i söndags så fattar att det har något med det att göra. Men blev så besviken. Hade planerat en riktig myskväll. Hade tänkt laga mat, lyssna på podd, småäta och dricka lite vin. Eller bubbel kanske. Röka cigg. Men nu blir det inget med det alltså. Är totalt pank. Har femton kronor på kontot. Det är allt jag äger i cash och är länge till tjugofemte. Som sagt. Väldigt besviken och ledsen att mina närmaste inte ställer upp när man verkligen behöver det. Känner mig sviken. Sviken och ensam. Har typ bara morsan och brorsan. Och för tillfället inte ens dom. Sorgligt är vad det är. Försöker tänka positivt. Ska göra något storslaget om nio dagar. Blir också spännande att se hur smal jag blir av tolv dagar pulverdiet. Kommer vara ganska less banan och choklad i alla fall. Ska laga nått jättegott när jag får cash. Fyllda kinesiska pannkakor med salladslök, så kallade scallion pancakes är jag sugen på att laga. Även Ossobuco med Gremolata och risotto. Ossobuco är en italiensk gryta med kalvlägg och gremolata är ett tillbehör med finrivet citronskal, finhackad persilja och vitlök.  

Morsan var just förbi. Bara i hallen i nån minut men, känns ändå skönt. Är verkligen världens minst långsinta människa. Ska kanske träffa brorsan imorrn. Överta honom att låna ut i alla fall några hundra på fredag.  

Vill köpa en box vin, cigg och ingredienser till en romtårta jag längtar efter att prova. Äta med salta chips och bubbel till. Tycker jag förtjänar det efter en veckas fasta.  


Torsdag 17/3-22

 06.30 

Klockan är halv sju på morgonen torsdag sjuttonde mars. Har slut cigg nu. Deppigt. Funderar på vem jag kan låna pengar av. Har redan lånat av en kompis. Det jag vill ha nu och i helgen är,  

  • En box vin 180kr
  • En flaska prosecco 80kr
  • Två ciggpack 120 kr
  • Mat 150 kr

 14.00

Såg just en man med galoscher. Uppiggande. En annan sak som är uppfriskande är att jag lånade femhundra av en gammal vän så nu blir det fest! Har köpt vinbox, bubbell, cigg och allt jag behöver.  

16.00

Har druckit två glas vin, målar och lyssnar på podd. Är tillfreds. Myser. Är det så mycket begärt med lite lite vin och cigg. Det är det enda jag behöver. Kanske skulle bli alkoholist på heltid. Hade det inte vart så stigmatiserat så. Kanske kommer att sluta som en sån klassisk ungkarlsalkis som bor i nån gammal husvagn i skogen. Hade inte hatat det. Låter mysigt. Vara ifred. Kanske bli vän med nått skogsdjur typ en räv.  

17.00

Väntar på att brorsan ska ringa. Vågar inte dricka så mycket innan han ringer för då blir det liv. Skulle gärna låna ett par hundra till. Till mer cigg och kanske lite munch typ choklad. Eller glass. Älskar glass!  

18.45

Snackade med brorsan och han skulle offra sig och låna ut ett par hundra. Yes! 

19.00 

Är full. Har min chapel hill i en röd skurhink med vatten och såna kylklampar. Men känns ändå lyxigt att dricka mousserande vin. Fan vad jag älskar torrt mousserande vin! Passar till allt när som helst under dygnet. Lyssnar på Jonathan Johanssons senaste album. Har haft en hatkärlek till han sedan En hand i himlen. Skryt. Han har ju lite jobbig dialekt. Men bra texter. Halvbra musik. Tråkigt att han är kristen. Töntigt.  

21.55

Är full och stenad. Lyssnar på GE MIG NÅTT STARKT av geniet Jenny Wilson. Hon och jag är så lika. Orkar inte förklara varför. Okej. Är för att hon, liksom jag bara verkar fucka upp men liksom inte med flit men det bara händer och sen står man där och inte fattar vad som hänt. Sen får man ont i magen och sen kommer mörkret.  

22.15

Känner ingen ro. I kroppen liksom. Vet inte om jag är trött eller törstig, hungrig eller kåt, glad eller ledsen. Bara full antagligen. Full och stenad.  


Fredag 18/3

13.00

Drack upp flaskan vin och halva boxen i går. Lite ångest. Brorsan swishade trehundra så gick på bolaget och köpte en till box. Bra att ha i helgen tänkte jag. Sen när jag stod i kassan och skulle betala stod en av morsans jobbarkompisar där. Fuck fuck fuck. Vet att dom ska träffas på jobbfest i kväll. Måste komma på en briljant lögn.  

18.45

Fick en nollfemma av brorsan. Dricker vin och lyssnar på underbara Bianca Meyers podd Unga Meyers lidande med Jonatan Unge och steker två lyxiga korvar i min grillstekpanna som jag ska äta med en majsröra med majonnäs, gräddfil, grillade majskorn och manchego. Bra det går med min diet.  

 Var just inne på Grindr och "kollade läget". Vill inte ligga med någon men vore trevligt om någon skulle vilja ligga med mig. Som en fin komplimang.


Lördag 19/3

07.00

Är vaken. Inte bra. Är full. Vill skriva en dikt. Älskar vin 

08.15

Mår toppen


Måndag 21/3 

16.25

Blev rätt mycket i helgen. Mycket alkohol. Missade typ att det var lördag på nått sjukt sätt. Knullade med en kille men kommer inte riktigt ihåg vad som hände. Tror ingen av oss kom och kondom verkade vi inte ha använt. Fuck.  

Pank igen. Tre cigg kvar. Har beställt 1,2 kg kalvlägg till min lokala kötthandlare. Fint ska det vara. Har vårstädat min inglasade balkong. Varmt, förmodligen årets varmaste dag. Tretton grader kanske men solen värmer och min balkong blev så pass varm och mysig att man kunde vara där i bara t-shirt. Länge till fredag. Känner mig som ett barn som längtar efter jultomten. Problematiskt att små barn längtar efter en skäggig tjock man med typ en stor säck. Gammal spaning men.  

Vet inte inte hur jag ska fördriva tiden. Har bokat tvättid imorrn och jag och brorsan brukar ses på tisdagar. I övrigt har jag inget planerat. Har en del röka men, man blir så hungrig av det och har ingen mat. Men ossobuco med risotto milanese på fredag!  

Träffade också min jobbcoach jag fått i någon slags åtgärd via arbetsförmedlingen. Kände hur negativ och cynisk jag var och fick dåligt samvete. Bara en cigg kvar nu.  

20.00

Redan trött. Antagligen på grund av rökat men, bådar gott. Tiden går så underbart fort när man sover. Tror även min Quetiapin hjälper. Är Husdrömmar på ettan nu. Gillar Anne Lundberg och det programmet.  

21.30

Ligger i sängen. Snackade just med morsan. Hon var upprörd och ledsen eftersom en släkting ramlat på fyllan och brutit nacken. Tydligen har han inte blivit förlamad men, han är rätt gammal. Kanske är ett omen, ett tecken från ovan om jag jag borde dricka mindre. Ska fortsätta läsa Häng City som jag fick skickad till mig av författaren Mikael Yvesad med en trevlig liten hälsning. Trevlig kille. Känner inte honom och vi har, såvitt jag vet, aldrig träffats men, har följt han i flera år på instagram. Av högst oklar anledning. Sen såg jag att han skrivit en bok och, jag hade säkert druckit några glas vin så, skrev till han och frågade om han kunde skicka en och så gjorde han det. Trevlig kille. Har inte kommit så långt men, verkar mest handla om ett gäng kids i unga tonåren som hänger runt i Luleås förorter och typ bygger en koja och tjuvröker. Tror jag läste någon recension där den jämfördes med Barnens Ö av P.C. Jersild. Smickrande antar jag. Kommer ihåg att jag uppskattade den när jag läste den för många år sedan. Säkert tio minst. Ett decennium sedan.  


Tisdag 22/3

07.00

Tisdag. Min hatdag i veckan. Inga cigg. Nojar över att få slut pengar innan skatteåterbäring. Har ovanligt mycket räkningar och skulder. Men är ju så det blir när man är fattig. Man går back hela tiden. Men ska fan lyxa till det på fredag. Ska även käka lunch med morsan och brorsan.  

12.45

Hämtade just ett paket med åttio patroner lustgas. Livar alltid upp. Tiggde sextio spänn av brorsan till ett ciggpack också. 

Fattar inte hur det fortfarande bara är tisdag. Var ju måndag ett år i går. Har tvättid och har städat hela hela lägenheten. Renbäddat. Diskat och ja, ni vet vad städa betyder. Katten älskar när jag dammsuger för det dyker alltid upp en massa kattleksaker som legat under nått bord. Och med kattleksaker menar jag framförallt den där flärpen som sitter på kranen på en bag-in-box som man sliter bort.  

Någon hade skrivit en arg lapp i tvättstugan typ "du som tar tvättmedel ut folks tvättkorgar, vi vet vem du är, lämna genast tillbaka!" Är tyvärr jag. Tvivlar dock på att någon vet att det är jag. Folk får skylla sig själv som lämnar tvätten i tvättstugan efter sin tvättid. Dessutom kan det ju vara någon annan än jag. Har bara gjort det två gånger. Är ju lite av en tjuv. Har hittat en massa nice grejer i olåsta förråd nere i källaren. Men pinsamt att åka dit. Fast skulle bara förneka det. Finns ju inga bevis. Men nu kommer jag vara rädd varje gång jag går ut ur lägenheten och inbilla mig att folk "vet". Det är iofs rätt åt mig.  

Fan va nice lustgas är. Kort rus. Ganska dyrt i längden men, ändå nice. Hoppas det är kvar nån patron till helgen. 


Onsdag 23/3

09.00

Har vart vaken sen fem. Har kollat Nyhetsmorgon. Man blir inte direkt på bra humör av nyheterna nu för tiden. Har sått lite frön. Jätte-eterneller, som jag misslyckades med förra året. Kalebass, med egna frön jag tog från en (den enda) av mina egenodlade kalebasser från förra sommaren. Buskkrasse, en helt röd sort som heter Globe of Fire men som jag självklart kallar Goblet of Fire. Sen, när jag får cash, ska jag så frön till några tomatplantor. Sen får det räcka för i år. Sår alltid för mycket och måste ge bort eller slänga plantor. Har ju bara en balkong.  

Två dagar kvar till löning. Inte jättesmart att längta efter något så mycket. Skulle ju typ ta livet av mig om jag inte skulle få pengar på fredag. Känns som det kommer bli en lång dag. Snart slut kaffe. Level tvåtusen på candy crush.  

15.00

Åt typ fyra portioner kokta pastaskruvar till lunch. Av ren uttråkning. Sen blev jag trött och sov två timmar i soffan. Nu känner jag mig slö och omotiverad. Kan inte fatta att det bara är onsdag.  

17.15

Fick ett meddelande på Tradera av någon som saknade hens betalning på sjuhundrafemtio kronor. Hade tydligen beställt tre tre t-shirts på fyllan. Fick skamsköljningar och försökte avstyra köpet eller åtminstone bara behöva köpa en. Frågade även om jag isf kunde betala på fredag när jag får pengar. Slutade med att han ville att jag skulle swisha femtio kronor,utöver priset och frakten, omgående. Slutade svara. Skiter i det. Ett negativ omdöme på tradera känns som ett billigt pris att betala för en blackoutfylla. Har gjort värre saker.  

Har gått jövligt mycket lustgas och smoky. Har dragit i mig över trettio lustgaspatroner. Kan inte vara nyttigt. Men det är så. Skönt. Himmelriket för några sekunder. Eller mer typ paus från verkligen. Bortkopplad från verkligheten några sekunder. Det är också det som känns lite obehagligt. Som att man nästan dör några sekunder. Men är ju nått med syrebrist i hjärnan. Men kanske bara är nyttigt för hjärnan att vila lite.

 

Torsdag 24/3-22

Så blev det äntligen torsdag. Gillar torsdagar. Brukar städa, fixa och förbereda det som förberedas bör för en underbar fredag. Väntar på ett sms från försäkringskassan där det ska stå nått i stil med "Hej! Vi kommer att betala ut 10 186 kronor till dig den 25 mars". Känslan när det smset kommer är lättnad typ som att en stor sten lämnar min kropp. Känner mig smal, glad och positiv.  

Var förbi föreningslokalen jag har tillgång till och rånade vår växelkassa på tvåhundra. Köpte ett ciggpack. Lättnad. Funderade på att köpa en liter vin eller några öl men ångrade mig. Känns på något sätt att jag inte förtjänar det än. Vill ladda lite till för världens bästa dag i morgon. Min stora dag. Som sagt, blir det nått strul och jag inte får cash i morgon vet jag inte vad jag gör.  

Är hos morsan för att hämta lite nödkaffe. De spelar I maschi med Gianna Nannini på radio. Hon sjunger verkligen med känslorna utanpå kroppen. Men man hade ju inte förväntat sig något annat av en italiensk powerballad queen på åttiotalet.  

12.00

Känner mig uppåt. Glad och lite manisk. Undrar om det är för att alkoholen äntligen fått chans att lämna min arma kropp. Var länge sedan jag var nykter mer än fem dagar. Har nått svagt minne längst bak i reptilhjärnan att jag typ börjar må "bra" när jag undviker alkohol. Men vill inte tänka på det.  

Yes! Nu fick jag det underbara smset från försäkringskassan. Ligger i soffan och kollar på Hem till gården. För ett par år sedan följde jag den serien slaviskt. Två avsnitt varje dag. Var för att jag blev besatt av en gay storyline. Robert och Aaron "Robron" som vi fans kallar dom. Två struliga killar som hade ett stormigt men eldigt förhållande. Sen åkte Robert in i finkan och lämnade serien. Undrar hur Aaron mår. Stackarn.

Dagbok 16/3-24/3

Allmänt Kommentera

Onsdag 16/3-22

Vaknar och kollar klockan på mobilen. Halv sex. Är katten som väckt mig. Alltid halv sex. Men det gör inget. Har blivit en del av min morgonrutin. Slår på teven, matar katten, dricker ett glas vatten medan jag rökte en cigg under fläkten. Katten leker med en öppnad och förbrukad förpackning samarin. Kommer ihåg att jag vaknade under natten med halsbränna. Men hade också druckit en liter vin på i princip fastande mage kvällen innan så, kanske inte var så konstigt. Lägger mig i soffan och kollar på Nyhetsmorgon. Vill höra det senaste om kriget i Ukraina. Ryssarna härjar inne i Kiev nu. Obehagligt minst sagt. Röker en bong under fläkten. Lägger mig i soffan igen. Spelar candy crush. Snart på bana tvåtusen. Nyheterna igen. Bara död och misär. Får munchies. Sätter på vattenkokaren. Skakar en påse bantningspulver i en sån shaker man använder till såna pulverdieter och proteinpulver. Är en rutinerad bantare. Eller i ärlighetens namn mer av en rutinerad ätstörd. Gör en halv kopp starkt pulverkaffe. Häller hälften av banan och chokladdrycken i kaffekoppen och dricker resten direkt ur shakern. Dricker min bantningslatte och röker en cigg under fläkten. Sjukt att äta och röka samtidigt. Bra om man vill tidsoptimera. För maximal tidsoptimering går man samtidigt som man röker och dricker mat.  

Över tre miljoner flyktingar på flykt från Ukraina nu. De pratar pratar om utmaningarna med att placera alla ukrainska barn i skolan. Först tänkte jag att dom väl kunde få ha lite ledigt från skolan med tanke på vad dom just gått igenom. Sen kom jag på att dom ju säkert blir här ett tag. Är ukrainska killar snygga? Men kanske inte finns bögar i Ukraina.  

Känner mig ensam. Bråkar med morsan och brorsan och vi har en "paus" nu. Eller paus och paus. Jag är arg och ledsen på dom och har blockat deras nummer och på sociala medier. Orkar inte tänka på det nu.  

Röker en till bong. Får bli dagens tema. Ska bara vara inomhus. Röka, läsa bok, kolla på netflix. Älskar att jag har en teve med med internet och en netflix-knapp på fjärrkontrollen. Bara slänga sig i soffan och börja browsa. Har verkligen otroligt små medel att tillgå till nöje och tidsfördriv just nu. Hade räknat med att få låna av brorsan i slutet på veckan men, av någon anledning vill han inte låna ut till mig längre. Trots att vi alltid lånar ut till varandra. Han och morsan har snackat efter att jag och hon hade bråkat i söndags så fattar att det har något med det att göra. Men blev så besviken. Hade planerat en riktig myskväll. Hade tänkt laga mat, lyssna på podd, småäta och dricka lite vin. Eller bubbel kanske. Röka cigg. Men nu blir det inget med det alltså. Är totalt pank. Har femton kronor på kontot. Det är allt jag äger i cash och är länge till tjugofemte. Som sagt. Väldigt besviken och ledsen att mina närmaste inte ställer upp när man verkligen behöver det. Känner mig sviken. Sviken och ensam. Har typ bara morsan och brorsan. Och för tillfället inte ens dom. Sorgligt är vad det är. Försöker tänka positivt. Ska göra något storslaget om nio dagar. Blir också spännande att se hur smal jag blir av tolv dagar pulverdiet. Kommer vara ganska less banan och choklad i alla fall. Ska laga nått jättegott när jag får cash. Fyllda kinesiska pannkakor med salladslök, så kallade scallion pancakes är jag sugen på att laga. Även Ossobuco med Gremolata och risotto. Ossobuco är en italiensk gryta med kalvlägg och gremolata är ett tillbehör med finrivet citronskal, finhackad persilja och vitlök.  

Morsan var just förbi. Bara i hallen i nån minut men, känns ändå skönt. Är verkligen världens minst långsinta människa. Ska kanske träffa brorsan imorrn. Överta honom att låna ut i alla fall några hundra på fredag.  

Vill köpa en box vin, cigg och ingredienser till en romtårta jag längtar efter att prova. Äta med salta chips och bubbel till. Tycker jag förtjänar det efter en veckas fasta.  


Torsdag 17/3-22

 06.30 

Klockan är halv sju på morgonen torsdag sjuttonde mars. Har slut cigg nu. Deppigt. Funderar på vem jag kan låna pengar av. Har redan lånat av en kompis. Det jag vill ha nu och i helgen är,  

  • En box vin 180kr
  • En flaska prosecco 80kr
  • Två ciggpack 120 kr
  • Mat 150 kr

 14.00

Såg just en man med galoscher. Uppiggande. En annan sak som är uppfriskande är att jag lånade femhundra av en gammal vän så nu blir det fest! Har köpt vinbox, bubbell, cigg och allt jag behöver.  

16.00

Har druckit två glas vin, målar och lyssnar på podd. Är tillfreds. Myser. Är det så mycket begärt med lite lite vin och cigg. Det är det enda jag behöver. Kanske skulle bli alkoholist på heltid. Hade det inte vart så stigmatiserat så. Kanske kommer att sluta som en sån klassisk ungkarlsalkis som bor i nån gammal husvagn i skogen. Hade inte hatat det. Låter mysigt. Vara ifred. Kanske bli vän med nått skogsdjur typ en räv.  

17.00

Väntar på att brorsan ska ringa. Vågar inte dricka så mycket innan han ringer för då blir det liv. Skulle gärna låna ett par hundra till. Till mer cigg och kanske lite munch typ choklad. Eller glass. Älskar glass!  

18.45

Snackade med brorsan och han skulle offra sig och låna ut ett par hundra. Yes! 

19.00 

Är full. Har min chapel hill i en röd skurhink med vatten och såna kylklampar. Men känns ändå lyxigt att dricka mousserande vin. Fan vad jag älskar torrt mousserande vin! Passar till allt när som helst under dygnet. Lyssnar på Jonathan Johanssons senaste album. Har haft en hatkärlek till han sedan En hand i himlen. Skryt. Han har ju lite jobbig dialekt. Men bra texter. Halvbra musik. Tråkigt att han är kristen. Töntigt.  

21.55

Är full och stenad. Lyssnar på GE MIG NÅTT STARKT av geniet Jenny Wilson. Hon och jag är så lika. Orkar inte förklara varför. Okej. Är för att hon, liksom jag bara verkar fucka upp men liksom inte med flit men det bara händer och sen står man där och inte fattar vad som hänt. Sen får man ont i magen och sen kommer mörkret.  

22.15

Känner ingen ro. I kroppen liksom. Vet inte om jag är trött eller törstig, hungrig eller kåt, glad eller ledsen. Bara full antagligen. Full och stenad.  


Fredag 18/3

13.00

Drack upp flaskan vin och halva boxen i går. Lite ångest. Brorsan swishade trehundra så gick på bolaget och köpte en till box. Bra att ha i helgen tänkte jag. Sen när jag stod i kassan och skulle betala stod en av morsans jobbarkompisar där. Fuck fuck fuck. Vet att dom ska träffas på jobbfest i kväll. Måste komma på en briljant lögn.  

18.45

Fick en nollfemma av brorsan. Dricker vin och lyssnar på underbara Bianca Meyers podd Unga Meyers lidande med Jonatan Unge och steker två lyxiga korvar i min grillstekpanna som jag ska äta med en majsröra med majonnäs, gräddfil, grillade majskorn och manchego. Bra det går med min diet.  

 Var just inne på Grindr och "kollade läget". Vill inte ligga med någon men vore trevligt om någon skulle vilja ligga med mig. Som en fin komplimang.


Lördag 19/3

07.00

Är vaken. Inte bra. Är full. Vill skriva en dikt. Älskar vin 

08.15

Mår toppen


Måndag 21/3 

16.25

Blev rätt mycket i helgen. Mycket alkohol. Missade typ att det var lördag på nått sjukt sätt. Knullade med en kille men kommer inte riktigt ihåg vad som hände. Tror ingen av oss kom och kondom verkade vi inte ha använt. Fuck.  

Pank igen. Tre cigg kvar. Har beställt 1,2 kg kalvlägg till min lokala kötthandlare. Fint ska det vara. Har vårstädat min inglasade balkong. Varmt, förmodligen årets varmaste dag. Tretton grader kanske men solen värmer och min balkong blev så pass varm och mysig att man kunde vara där i bara t-shirt. Länge till fredag. Känner mig som ett barn som längtar efter jultomten. Problematiskt att små barn längtar efter en skäggig tjock man med typ en stor säck. Gammal spaning men.  

Vet inte inte hur jag ska fördriva tiden. Har bokat tvättid imorrn och jag och brorsan brukar ses på tisdagar. I övrigt har jag inget planerat. Har en del röka men, man blir så hungrig av det och har ingen mat. Men ossobuco med risotto milanese på fredag!  

Träffade också min jobbcoach jag fått i någon slags åtgärd via arbetsförmedlingen. Kände hur negativ och cynisk jag var och fick dåligt samvete. Bara en cigg kvar nu.  

20.00

Redan trött. Antagligen på grund av rökat men, bådar gott. Tiden går så underbart fort när man sover. Tror även min Quetiapin hjälper. Är Husdrömmar på ettan nu. Gillar Anne Lundberg och det programmet.  

21.30

Ligger i sängen. Snackade just med morsan. Hon var upprörd och ledsen eftersom en släkting ramlat på fyllan och brutit nacken. Tydligen har han inte blivit förlamad men, han är rätt gammal. Kanske är ett omen, ett tecken från ovan om jag jag borde dricka mindre. Ska fortsätta läsa Häng City som jag fick skickad till mig av författaren Mikael Yvesad med en trevlig liten hälsning. Trevlig kille. Känner inte honom och vi har, såvitt jag vet, aldrig träffats men, har följt han i flera år på instagram. Av högst oklar anledning. Sen såg jag att han skrivit en bok och, jag hade säkert druckit några glas vin så, skrev till han och frågade om han kunde skicka en och så gjorde han det. Trevlig kille. Har inte kommit så långt men, verkar mest handla om ett gäng kids i unga tonåren som hänger runt i Luleås förorter och typ bygger en koja och tjuvröker. Tror jag läste någon recension där den jämfördes med Barnens Ö av P.C. Jersild. Smickrande antar jag. Kommer ihåg att jag uppskattade den när jag läste den för många år sedan. Säkert tio minst. Ett decennium sedan.  


Tisdag 22/3

07.00

Tisdag. Min hatdag i veckan. Inga cigg. Nojar över att få slut pengar innan skatteåterbäring. Har ovanligt mycket räkningar och skulder. Men är ju så det blir när man är fattig. Man går back hela tiden. Men ska fan lyxa till det på fredag. Ska även käka lunch med morsan och brorsan.  

12.45

Hämtade just ett paket med åttio patroner lustgas. Livar alltid upp. Tiggde sextio spänn av brorsan till ett ciggpack också. 

Fattar inte hur det fortfarande bara är tisdag. Var ju måndag ett år i går. Har tvättid och har städat hela hela lägenheten. Renbäddat. Diskat och ja, ni vet vad städa betyder. Katten älskar när jag dammsuger för det dyker alltid upp en massa kattleksaker som legat under nått bord. Och med kattleksaker menar jag framförallt den där flärpen som sitter på kranen på en bag-in-box som man sliter bort.  

Någon hade skrivit en arg lapp i tvättstugan typ "du som tar tvättmedel ut folks tvättkorgar, vi vet vem du är, lämna genast tillbaka!" Är tyvärr jag. Tvivlar dock på att någon vet att det är jag. Folk får skylla sig själv som lämnar tvätten i tvättstugan efter sin tvättid. Dessutom kan det ju vara någon annan än jag. Har bara gjort det två gånger. Är ju lite av en tjuv. Har hittat en massa nice grejer i olåsta förråd nere i källaren. Men pinsamt att åka dit. Fast skulle bara förneka det. Finns ju inga bevis. Men nu kommer jag vara rädd varje gång jag går ut ur lägenheten och inbilla mig att folk "vet". Det är iofs rätt åt mig.  

Fan va nice lustgas är. Kort rus. Ganska dyrt i längden men, ändå nice. Hoppas det är kvar nån patron till helgen. 


Onsdag 23/3

09.00

Har vart vaken sen fem. Har kollat Nyhetsmorgon. Man blir inte direkt på bra humör av nyheterna nu för tiden. Har sått lite frön. Jätte-eterneller, som jag misslyckades med förra året. Kalebass, med egna frön jag tog från en (den enda) av mina egenodlade kalebasser från förra sommaren. Buskkrasse, en helt röd sort som heter Globe of Fire men som jag självklart kallar Goblet of Fire. Sen, när jag får cash, ska jag så frön till några tomatplantor. Sen får det räcka för i år. Sår alltid för mycket och måste ge bort eller slänga plantor. Har ju bara en balkong.  

Två dagar kvar till löning. Inte jättesmart att längta efter något så mycket. Skulle ju typ ta livet av mig om jag inte skulle få pengar på fredag. Känns som det kommer bli en lång dag. Snart slut kaffe. Level tvåtusen på candy crush.  

15.00

Åt typ fyra portioner kokta pastaskruvar till lunch. Av ren uttråkning. Sen blev jag trött och sov två timmar i soffan. Nu känner jag mig slö och omotiverad. Kan inte fatta att det bara är onsdag.  

17.15

Fick ett meddelande på Tradera av någon som saknade hens betalning på sjuhundrafemtio kronor. Hade tydligen beställt tre tre t-shirts på fyllan. Fick skamsköljningar och försökte avstyra köpet eller åtminstone bara behöva köpa en. Frågade även om jag isf kunde betala på fredag när jag får pengar. Slutade med att han ville att jag skulle swisha femtio kronor,utöver priset och frakten, omgående. Slutade svara. Skiter i det. Ett negativ omdöme på tradera känns som ett billigt pris att betala för en blackoutfylla. Har gjort värre saker.  

Har gått jövligt mycket lustgas och smoky. Har dragit i mig över trettio lustgaspatroner. Kan inte vara nyttigt. Men det är så. Skönt. Himmelriket för några sekunder. Eller mer typ paus från verkligen. Bortkopplad från verkligheten några sekunder. Det är också det som känns lite obehagligt. Som att man nästan dör några sekunder. Men är ju nått med syrebrist i hjärnan. Men kanske bara är nyttigt för hjärnan att vila lite.

 

Torsdag 24/3-22

Så blev det äntligen torsdag. Gillar torsdagar. Brukar städa, fixa och förbereda det som förberedas bör för en underbar fredag. Väntar på ett sms från försäkringskassan där det ska stå nått i stil med "Hej! Vi kommer att betala ut 10 186 kronor till dig den 25 mars". Känslan när det smset kommer är lättnad typ som att en stor sten lämnar min kropp. Känner mig smal, glad och positiv.  

Var förbi föreningslokalen jag har tillgång till och rånade vår växelkassa på tvåhundra. Köpte ett ciggpack. Lättnad. Funderade på att köpa en liter vin eller några öl men ångrade mig. Känns på något sätt att jag inte förtjänar det än. Vill ladda lite till för världens bästa dag i morgon. Min stora dag. Som sagt, blir det nått strul och jag inte får cash i morgon vet jag inte vad jag gör.  

Är hos morsan för att hämta lite nödkaffe. De spelar I maschi med Gianna Nannini på radio. Hon sjunger verkligen med känslorna utanpå kroppen. Men man hade ju inte förväntat sig något annat av en italiensk powerballad queen på åttiotalet.  

12.00

Känner mig uppåt. Glad och lite manisk. Undrar om det är för att alkoholen äntligen fått chans att lämna min arma kropp. Var länge sedan jag var nykter mer än fem dagar. Har nått svagt minne längst bak i reptilhjärnan att jag typ börjar må "bra" när jag undviker alkohol. Men vill inte tänka på det.  

Yes! Nu fick jag det underbara smset från försäkringskassan. Ligger i soffan och kollar på Hem till gården. För ett par år sedan följde jag den serien slaviskt. Två avsnitt varje dag. Var för att jag blev besatt av en gay storyline. Robert och Aaron "Robron" som vi fans kallar dom. Två struliga killar som hade ett stormigt men eldigt förhållande. Sen åkte Robert in i finkan och lämnade serien. Undrar hur Aaron mår. Stackarn.